Darázsirtás

A darázsirtás nagyon veszélyes munka, senkinek nem ajánlom, hogy megpróbálja egyedül, ha csak nem teljesen biztos magában vagy nincs megfelelő védőfelszerelése. Az otthonunk környezetében leginkább a kecskedarázs jelent problémát, ami nem csak a csípése miatt veszélyes, de az élelmiszereinket megmászva különböző fertőző betegségek terjesztésében is szerepet játszhat.

Darázsirtás
Szolgáltatásaink Kapcsolat

Az irtásról:

  • 20 éves tapasztalat
  • Gyorsan ott vagyunk
  • Nem hagy nyomot
  • Kisgyermek és háziállat közelében biztonságosan alkalmazható
  • 3 hónap garancia az irtásokra
  • Diszkréció, jelöletlen autó és munkaruha
  • Már 15.000 Ft-tól elérhető
  • Bútorokat, berendezést nem kell elmozdítaniMiként történik a darázsirtás?

A darazsak irtását speciális, erre a célra fejlesztett szabványos irtószerrel végezzük. Ez a művelet rendkívül veszélyes feladat, a fészküket védő, esetlegesen tömegesen támadó rovarok miatt! A darázscsípés akár halálos is lehet, ha allergiás rá valaki. Ezért lehetőség szerint, a darázsirtást bízza szakemberre.

Ha mégis egyedül próbálja a fészket felszámolni, az irtás előtt gondoskodjon megfelelő védőruházatról (méhészruha vagy kámzsa, kesztyű stb., ügyeljen arra, hogy a védőruha alá ne tudjanak a darazsak bejutni). A szükséges felszerelés és a művelet veszélyessége miatt, általában a szakember felszereltsége és tapasztalata elég okot ad rá, hogy ő végezze el.


A darázsfészek előfordulása

A darazsak fészkének előfordulási helyei nagyon változatosak, ezért hatékony irtásuk nem könnyű feladat. Akkor sikeres az irtás, ha megtalálható és hozzáférhető helyen van a darázsfészek. Amennyiben a fészek nem elérhető helyen van (lambéria, széldeszka, más szűk helyen), úgy az irtás sikerességének valószínűsége tapasztalataink alapján kb. 95 %-ra tehető.


Garancia

Az irtásra garanciát abban az esetben tudunk adni, ha a fészket fel tudjuk számolni. A megrendelést megelőző beszélgetésben mindig tájékoztatjuk ügyfeleinket, (az általuk leírt helyzet alapján) az irtás sikerességének várható kimeneteléről.

A lehetőségekről és az irtásról érdeklődjön fent látható elérhetőségeinken vagy kattintson az alábbi gombra! 9 és 16 óra között telefonos ügyfélszolgálatunk minden kérdésére választ ad. Ha darázs problémája van, hívjon minket bátran!
Kapcsolat

Szolgáltatásaink

Csótányirtás

Hatékony csótányirtás a legkorszerűbb gél-technológiával, hagyományos permetezés módszerével vagy kombináltan.
Bővebben

Ágyi poloska irtás

Az ágyi poloska irtás permetezéssel történik, ezt szükség esetén füstöléssel vagy hidegköd képzéssel lehet kiegészíteni.
Bővebben

Hangyairtás

A hangyairtást egyszeri permetezéses módszerrel végezzük nagy hatásfokú irtószerrel, amely mindig biztonságosan alkalmazható.
Bővebben

Darázsirtás

A darazsak irtását speciális, erre a célra fejlesztett szabványos irtószerrel végezzük. Különösen veszélyes, ezért mindenképpen bízza szakemberre!
Bővebben

Bolhairtás

A bolhairtás permetezéssel történik: a padlók kezelésével és a falak 1 méter magasságig történő bepermetezésével.
Bővebben

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtásra alkalmazott technológiánk és hatóanyagaink segítségével hatékonyan kezeljük a problémát.
Bővebben

Kullancsirtás


Bővebben

Fertőtlenítés

Vállalunk vírus- és baktériumok elleni fertőtlenítést, keressen bizalommal!
Bővebben

Videó a munkánkrólCsótányirtás, poloska irtás lakótelepen, ügyvezetőnk, Gábor Csaba bemutatásában

Gondja van a kártevőkkel?
Segítünk!

Kapcsolat