Csótányirtás

A csótányirtásra két fajta módszert, illetve ezek kombinációját tudjuk kínálni, attól függően hol melyik módszer felel meg legjobban a körülményeknek és az Ön személyes igényeinek.

Csótányirtás
Szolgáltatásaink Kapcsolat

Az irtásról:

 • 20 éves tapasztalat
 • Gyorsan ott vagyunk
 • Nem hagy nyomot
 • Kisgyermek és háziállat közelében biztonságosan alkalmazható
 • 3 hónap garancia az irtásokra
 • Diszkréció, jelöletlen autó és munkaruha
 • Már 6500 forinttól elérhető
 • Bútorokat, berendezést nem kell elmozdítani


Csótányirtás gélezéssel

Rendkívül hatékony, modern módszer a csótányfertőzöttség felszámolására. Előnye, hogy semmilyen előkészületet nem igényel, hosszú a hatástartóssága, az irtást követően a hétköznapi tevékenységeket (pl. takarítás, felmosás) ugyanúgy elvégezheti, nincs szaga, biztonságosan alkalmazható, a csótányok pusztulása nagy részben a búvóhelyen történik.

Egy adagoló pisztoly segítségével gyufafejnyi pöttyöket helyezünk el a csótányok feltételezett búvóhelyeinek közelében (többnyire vizes helyiségek). A kihelyezett pöttyöket a csótányok megeszik és rövid időn belül elpusztulnak (Cascade hatás).

Alkalmazását főleg lakásokban, egyéb mindennapi tevékenységre használt zárt helyiségekben (pl. irodák, iskolák stb.), valamint HACCP rendszerekben (pl. vendéglátóhelyek, pékségek, stb.) javasoljuk. A gélezés a HACCP rendszerbe illeszkedő kártevőirtásunk részét is képezi.


Csótányirtás permetezéssel

Szintén rendkívül hatékony, jól bevált módszer a csótányok irtására. Az általunk használt irtószerek kiemelkedő ölő és kiűző hatással rendelkeznek, ez garantálja a biztos hatást.

Az irtószert permetezéssel juttatjuk ki a csótányok előfordulási helyeire (főként vizesblokkok), feltételezett búvóhelyeire (résekbe, repedésekbe, csőáttörésekbe, stb.), ezáltal tartós méregmezőt létrehozva, amellyel a csótány ha érintkezik, rövid időn belül elpusztul. A kezelés után 7-10 napig a vizes takarítás mellőzendő.

Alkalmazását főleg nagyobb helyiségek, például raktárak vagy logisztikai központok tároló helyiségei, társasházi lépcsőházak, pincék csótány fertőzöttségének megszüntetésére javasoljuk, de nagymérvű konyhai csótány fertőzöttség előfordulásakor, lakások kezelésére is kiváló módszer. Az általunk használt irtószerek a felületeken nem hagynak nyomot és biztonságosan alkalmazhatók bármilyen területen.


Csótányirtás kombinált módszerrel

A két fajta irtás kombinációját, komplex kezelésként társasházaknak (pl. lépcsőházakban permetezés, lakásokban pedig gélezés), irodaházaknak, egészségügyi intézményeknek, oktatási intézményeknek, logisztikai központoknak stb. ajánljuk, ahol a terület sajátosságai miatt, mindkét módszer egyidejű alkalmazása indokolt lehet. Erre mindig felhívjuk megrendelőnk figyelmét. A kombinált módszert lakásokban nem alkalmazhatjuk.

A 18/1998 NM rendelet alapján a csótányok megtelepedésének és elszaporodásának megelőzése érdekében, évente legalább két alkalommal vegyszeres kezelést kell végezni:

 • Egészségügyi, gyermekvédelmi és oktatási intézményekben
 • Élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló helyeken (üzemekben, üzletekben, raktárakban stb.)
 • Piacokon és vásárcsarnokokban
 • Vendéglátóipari és közétkeztetési egységekben
 • Tömegszállásokon

Ha további kérdése merülne fel a csótányirtással kapcsolatban, keressen bennünket a megadott elérhetőségeken, szívesen válaszolunk.
Kapcsolat

Szolgáltatásaink

Csótányirtás

Hatékony csótányirtás a legkorszerűbb gél-technológiával, hagyományos permetezés módszerével vagy kombináltan.
Bővebben

Ágyi poloska irtás

Az ágyi poloska irtás permetezéssel történik, ezt szükség esetén füstöléssel vagy hidegköd képzéssel lehet kiegészíteni.
Bővebben

Hangyairtás

A hangyairtást egyszeri permetezéses módszerrel végezzük nagy hatásfokú irtószerrel, amely mindig biztonságosan alkalmazható.
Bővebben

Darázsirtás

A darazsak irtását speciális, erre a célra fejlesztett szabványos irtószerrel végezzük. Különösen veszélyes, ezért mindenképpen bízza szakemberre!
Bővebben

Bolhairtás

A bolhairtás permetezéssel történik: a padlók kezelésével és a falak 1 méter magasságig történő bepermetezésével.
Bővebben

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtásra alkalmazott technológiánk és hatóanyagaink segítségével hatékonyan kezeljük a problémát.
Bővebben

Kullancsirtás


Bővebben

Fertőtlenítés

Vállalunk vírus- és baktériumok elleni fertőtlenítést, keressen bizalommal!
Bővebben

Videó a munkánkrólCsótányirtás, poloska irtás lakótelepen, ügyvezetőnk, Gábor Csaba bemutatásában

Gondja van a kártevőkkel?
Segítünk!

Kapcsolat